Kristóf

Kiskorom óta járok ki horgászni, eleinte a kisebb halak nyomába eredtem, majd 5 éve elkezdtem a bojlis horgászattal foglalkozni. Már több, mint 2 éve a botjaink kísérletezésével foglalkozom, azért, hogy a termékeink a lehető legjobb minőségűek legyenek. A botok tesztelésével nagyon sok napot és órát töltöttem tavasztól a tavak befagyásáig, ezáltal nagyban hozzájárultam botjaink fejlesztéséhez, többször javasoltam a gyűrűzet módosítását, mire a lehető legjobbat elértük. Kiemelném az R8 típusú botunkat, ami véleményem szerint a jelenleg elérhető legjobbak között van távdobást tekintve, emellett megőrizve rugalmasságát a fárasztás élményeihez. A horgaink rengeteg horogkötési technikával megköthetőek. Az én egyik személyes kedvencem a Hinged Stiff Rig, amit a LIgou/CHOD típusú horogainkból szoktam kötni.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik segítettek ezen munkáinkban. Külön köszönet Kota Bélának, hogy biztosította számunkra a tesztelési teret a Koi 2-es taván.

Attila

33 éve horgászok, eleinte egyesületi tavakon, majd 12 éve magán tulajdonban lévő horgász tavakon horgászom. A bojlis és a feeder horgászatot űzöm az elejétől fogva. Több időben a bojlis, kevesebb időben a feeder módszert választom.

Horgászataim alatt sok problémám volt a botjaimmal. Nem találtam a nekem kézhez álló botot, problémám volt az elérhető távolsággal, sok volt a halvesztésem. Sok különböző típusú és márkájú botot kipróbáltam, de az igazit nem találtam meg közöttük.

Mint műanyagokkal foglalkozó mérnők, visszaemlékezve az üvegszálakról, majd később a szén és karbonszálakról tanultakra jutottam arra a gondolatra Kristóffal, hogy kellene készíteni saját igényeinknek megfelelő botokat, ennek már több éve. A gondolatot tett követte, megkeresve régi és új ismerőseimet több, mint két év alatt kialakult a három típusú bojlis botunk. Ezek mind 3,9 m-esek és 3,5 librás botok, kifejezetten távdobáshoz kifejlesztve. A célunk a megfelelő távolság elérése mellett az volt, hogy a megakasztott halakat ne veszítsük el, ezért nagyon sok blankot terveztünk és próbáltunk ki. A végeredmény lett a mostani botok alapblankja, amihez minden esetben Japán Toray karbont használtunk fel. Az alacsony gyantatartalom biztosítja a botok gyors akcióját és hihetetlen mértékű rugalmasságát.

teszthorgászaink

Fiola György

Jurkó Attila

Fodor Zoltán

Sárvári Lajos

Sándor Péter

Török József

Kim Andris

Termékek

Bojlis és feeder horgászbotok, dobócsövek, botzsákok, ruházat

Tesztek

Partnereink, sportolók, barátaink tesztjei, akik nélkül a Croco nem lenne ugyanaz...

kapcsolat

06 30 219 8573