Croco XLC feeder 420 Black

199 990 Ft

Készleten

Kategória:

Leírás

Croco LC feeder 420 Black

(Az erő és rugalmasság egy botban. A krokodil igazi ereje mutatkozik meg ebben a csúcskategóriás feeder botban)

 

A Croco XLC Feeder 420  Black  távdobó feeder bot családjának új legfelső kategóriája.
A Croco  XLC Feeder 420 Black carbon botteste speciális, gyürt carbon mintázatot kapott.
Az XLC Feeder 420 Back  és az XLC Feeder 420 valamint SLC Feeder 420 egy új kategóriát teremt a távdobó feeder botok világában. Ez a két részes + spicc tag felépítés új távlatokat nyit a feeder bottal történő távdobásban. Mivel a bottest 2 részből és egy spiccből áll. A két rész alkalmazásával a toldások számát csökkentettük ez által jobb gyűrű kiosztást tudtunk alkalmazni.  Így jobbak  lettek a dobási és fárasztási tulajdonságok is.
Megfelelő dobótechnika esetén a XLC Feeder 420 Back  és az XLC Feeder 420 valamint SLC Feeder 420 típusú botokkal akár a 200m feletti dobások is elérhetővé válhatnak.

A Croco XLC Feeder 420 Black  botot Fuji  TVST  típusú  orsótartóval és K szériás American Tackle TI Forged Air  gyűrűkkel szereltük.

Az XLC Feeder 420 Back csak kisebb eltérésekkel  megfelel az XLC Feeder 420 feeder botnak, szembetűnő a bandázs változás a bandázok fekete szine.

A spiccek  nagy méretű gyűrűket kaptak a jobb zsinór kifutás érdekében.

Az erő és rugalmasság egy botban, ez a mondat jellemzi leginkább botunkat. Kimondottan nagyhalas pálca, de ennek ellenére a kisebb keszegek és kárászok is biztonságosan partra terelhetőek vele. Fárasztás közben mi kontrolálhatjuk a hal mozgását. Minden pillanatban mi uralhatjuk az irányítást, akár az akadók közeléből is biztonsággal elhúzható az ellenfelünk. A hal hirtelen megugrását a bot rugalmasságának köszönhetően még közvetlenül a szákolás előtt is képes kompenzálni egy utána nyúlással.

Az XLC Feeder 420 úgy terveztük, hogy optimalizáltuk  100g össztömegű etetőkosarakkal történő dobások alkalmával érhető el a legnagyobb távolságot.

80-100g tömegű etetőkosarak esetén minden esetben a EH(heavy), azaz a kék spiccet használjuk. A nagy távolságra történő horgászathoz szintén a EH( kék), spicc  használata ajánlott.

Carbon spiccei:   H (heavy), XH (etra heavy)

  • Dobósúly:  100g
  • Méret: 4,20m
  • Bottest anyaga: Carbon
  • Tagok száma: 2+2
  • Szállítási hossz: 148 cm
  • Gyűrűk száma: 8+5  (13)
  • Gyűrűk anyaga:  American Tackle TI Forged Air
  • Nyél: osztott nyél

Használati utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Croco XLC feeder 420 Black” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük